Festplanlægning

Festplanlægning
Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, når man skal planlægge en stor fest eller begivenhed.
Der er som regel en del, der skal nås – og helst inden for både tidsramme og budget. På kurset i Festplanlægning får du en hånd til de mange forberedelser. Kurset er et aftenkursus, som vi afholder én gang om ugen, så du nemt kan passe både arbejde, familie og fritid ved siden af.

I løbet af syv aftener dykker vi ned i elementer, der er til stede i alle større fester. Vi kommer blandt andet rundt om, hvordan du laver bordplaner, budgetter, invitationer, bordkort og hæfter. Og vi dykker ned i, hvordan du med frit tilgængelige værktøjer kan lave visuelle præsentationer. Til sidst klæder vi dig på til at holde en rigtig god tale.

Kurset i festplanlægning danner grobund for en god fest – så er resten op til dig.

Underviserne er Karl-Erik Bruun Pedersen og Inger Graven Larsen, der begge har mange års erfaring som undervisere. Karl-Erik Bruun Pedersen kender alle smutveje og kringelkroge i Word, PowerPoint og online præsentationsværktøjer. Inger Graven Larsen tager roret når det gælder budgetter og overblik – og her kan du være helt sikker på at komme sikkert i havn.

Brochure
Du kan læse mere om kurset her.

Tilmelding
For at tilmelde dig kurset skal du sende en mail til Heidi på hbl@remove-this.campusvejle[dot]dk. Mailadressen er sikker, såfremt afsendermail også er sikker.