It-administrator

Ønsker du en fremtid som IT Administrator i en virksomhed, eller arbejder du allerede professionelt med IT, men vil gerne erhverve ny kompetencer eller have opdateret din know how. IT Administrator-uddannelsen er sammensat til dig, der vil have stærke IT-kompetencer og en formidabel IT-værktøjskasse med videre i dit arbejdsliv.   

IT Administrator er en erhvervsrettet deltidsuddannelse, der har fokus på at give dig en formel IT-uddannelse. Med IT Administrator-uddannelsen får du både IT-færdigheder på et højt fagligt niveau og en skarp profil inden for IT. IT Administrator-uddannelsen kan tages som enkelt moduler/fag eller som en samlet uddannelse og består udelukkende af fjernundervisning.

IT Administrator henvender sig dels til personer, der vil  have de faglige kompetencer og værktøjer på plads til at søge et IT-job i erhvervslivet, og dels til professionelle IT-medarbejdere, der gerne vil tilføje nye kvalifikationer til CV'et. Forudsætningen for at deltage på IT Administrator-uddannelsen er, at du har gennemført uddannelsen til PC-bruger eller har opnået tilsvarende kvalifikationer ved daglig brug af IT.   

Du skal vælge IT Administrator, når du vil:

  • se en fremtid som IT-administrator
  • løfte dine IT-kompetencer op på et professionelt niveau
  • lære at vejlede andre i brugen af IT
  • udbygge paletten af dine IT-værktøjer
  • vedligeholde dine IT-kompetencer og bygge på dine kvalifikationer

Brochure
Du kan læse mere om kurset her.

Tilmelding
For at tilmelde dig kurset skal du sende en mail til Louise på loje@remove-this.campusvejle[dot]dk. Mailadressen er sikker, såfremt afsendermail også er sikker.