IT kurser

Med Kursuscentret Campus Vejle som medspiller kommer du sikkert i mål, når du ønsker at opkvalificere dig eller tilegne dig nye kompetencer inden for IT. Vi har mange års erfaringer med at skræddersy de rigtige kurser og uddannelsesforløb, uanset om du begynder, rutineret eller avanceret bruger.

For at du får mest ud af dit kursus, tilbyder vi dig altid at få lavet en kompetenceafklaring inden kursusstart, så du kommer på det kursus, der passer til dine ønsker og behov. 

Vi udbyder kurser i hele Office pakken - fra version 2010 til Office 365 løsninger

IT kurser for virksomheder
Kursuscentret Campus Vejle tilbyder også IT-kurser og forløb, der er målrettet mod virksomheder og deres specifikke behov for IT-kompetencer. Disse kurser tilpasses præcist behovet og kan afvikles i virksomheden eller hos Campus Vejle

Åbent IT-Flex værksted - når du har tid
Vi tilbyder alle vores IT-kurser som Åbent IT-Flex værksted, hvor kursisterne sidder i samme lokale og arbejder med regneark, tekstbehandling, e-mail, database osv. på forskellige niveauer. Åbent IT Flex værksted sikrer dig et fleksibelt forløb, så du kan du passe kurset ind i din hverdag. I Åben IT-Flex værksted arbejder du selvstændigt og i eget tempo med det udleverede materiale, og der er altid en vejleder til stede.