Office kurser

Microsoft Office-pakken er det mest udbredte IT-værktøj i erhvervslivet. Med vores Office kurser sikrer du, at virksomhedens medarbejdere har de helt rigtige kompetencer og kvalifikationer i arbejdet med Office-pakkens forskellige programmer.

Vores Office kurser har fokus på at styrke dine IT-kompetencer inden for Office-pakkens vifte af programmer. Kurserne henvender sig bredt til brugere af Office-programmerne, da kursusforløbene i de enkelte programmer tilbydes på både grundlæggende, videregående og individuelt tilpasset niveau.

Undervisningen tilrettelægges efter dig og dine behov, og du kan følge under-visningen, når det passer ind i din kalender. Vi tilbyder kurser i alt fra Office 2010 til Office 365, på både dansk og engelsk.

Du skal vælge vores Office kurser, når du vil:

  • have stærke kompetencer i Office-pakkens programmer
  • fylde på din IT-værktøjskasse
  • opdatere din viden om Office-programmerne
  • på et skræddersyet kursus tilpasset dine behov og din tid
  • blive bedre til netop det, du har behov for inden for Office
  • Lære geniale genveje og gode tips og tricks
     

Din underviser på kurset
Vælges et decideret kursus for virksomheden, hvor flere samles fra samme sted, så er der en underviser der fremviser eksempler og deler bredt ud af sin viden.

Statement
”Vi har fået en IT-kompetenceafklaring på Microsoft Office for 15 medarbejdere. Det har givet et godt grundlag for at vurdere, hvor og på hvilket niveau, det er nødvendigt at sætte ind med ny viden i forhold til de opgaver, medarbejderne skal løse. Det har selvfølgelig også givet medarbejderen et overblik over kompetencer i anvendelse af værktøjet. Testen har medført, at Kursuscentret har sat et kursus-forløb sammen for de involverede medarbejdere, og det forventer vi os meget af. ” Gumlink

Brochure
Du kan læse mere om kurset her.

Læs mere om indholdet af de enkelte fag her

Tilmelding
Ring til os på nummeret du ser til højre. Alternativt kan de tilmelde dig på efteruddannelse.dk via kviknummer, som du finder i brochuren for IT kurser