Videregående Ledelse

For dig der har nogen erfaring med ledelse i teori eller praksis. På kurset får du indhentet nye redskaber og metoder, og du får vendt ledelsesmæssige problemstillinger. Du kommer blandt andet til at arbejde med teamsamarbejde og -sammensætning, projektudvikling, arbejdsmiljø og anerkendende ledelse.

Videregående ledelse dykker ned i det ansvar og de forpligtelser, du har som leder. På kurset får du styrket dine ledelseskompetencer; både når det gælder din egen kommunikation med medarbejderne, medarbejdernes teamsamarbejde, organisationens arbejdsprocesser og arbejdsmiljøet.

Du skal vælge kurset, hvis du vil:
- lære at motivere og involvere medarbejdere
- opbygge og lede velfungerende teams
- skabe succesfulde projekter 
- sikre et godt arbejdsmiljø 

Indhold 
Kurset er inddelt i syv moduler, hvor du kommer rundt om væsentlige problemstillinger og indhenter centrale redskaber og modeller, du kan bruge i dit daglige arbejde. De syv moduler er:
-  Anerkendende ledelse
- Organisationsstruktur
- LEAN i administration
- Innovative processer
- Projektudvikling
- Teambuilding
- Arbejdsmiljø

Forudsætninger
Kurset bygger ny viden og nye værktøjer oven på grundlæggende ledelsesteori og –værktøjer, som du kan møde på vores Grundlæggende lederuddannelse. Kurset for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med ledelse – enten i teori eller praksis.

Brochure
Du kan læse mere om kurset her.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig på efteruddannelse.dk via kviknummer, som du finder i brochuren.