Placering af resultat og balancekonti

Kurset her giver dig en grundig introduktion til økonomi. Kurset kan lette din forståelse for virksomhedens rapporter, sørge for at du kan deltage aktivt i møder og skabe et grundlag for god kommunikation med kolleger på tværs af faggrupper.

På to dage får du et grundlæggende kendskab til økonomiske aspekter. Du lærer at forstå væsentlige nøglebegreber og at se dem i en større sammenhæng. Du får kendskab til forskellige virksomhedstyper og bliver introduceret til central lovgivning på området. Du får også kompetencerne til på egen hånd at anvende en kontoplan til dine daglige bilag.

Kurset er henvendt til alle, der ønsker at forstå virksomhedens økonomi i hovedtræk. Du behøver ikke have erfaring med økonomi for at deltage på kurset.

Du skal vælge kurset, hvis du vil:

  • kunne kommunikere om regnskab med kolleger
  • kunne forstå virksomhedens hovedtal
  • have kendskab til lovgivning på området
  • kende opbygningen af et årsregnskab
  • have en introduktion til bogførings struktur 

Kurset ”Placering af resultat og balancekonti” er kun ét af vores mange, korte regnskabskurser. Giv dig selv en stærk profil i regnskab ved at sammensætte dit eget kursusforløb ud fra de regnskabskurser, der passer til dit læringsbehov.

Du kan Få 10 % rabat
Tilmeld tre fra samme virksomhed og få 10% rabat.

Brochure
Du kan læse mere om kurset her

Tilmelding
For at tilmelde dig kurset skal du sende en mail til Louise på loje@remove-this.campusvejle[dot]dk. Mailadressen er sikker, såfremt afsendermail også er sikker.