Prince2 Foundation

PRINCE2 er en klassisk projektstyringsmetode, der er international anerkendt. Som certificeret projektleder i PRINCE2 kan du skabe succes i projekterne gennem logisk og struktureret ledelse. Det kan øge dine fremtidige jobmuligheder eller åbne døre til spændende muligheder i dit nuværende job.

På kurset PRINCE2 – Foundation arbejder vi med fundamentet til effektiv projektledelse, og på kun to dage bliver du certificeret projektleder. På kurset dykker vi ned i best practice for projektledelse. Vi arbejder med tolerancestyring, og vi ser på roller, ansvar og aktiv styring af risici og kvalitet. Undervejs arbejder vi også med eksamenstræning, så du bliver klædt godt på til den afsluttende eksamen. Kurset henvender sig til dig, der gerne vil være projektleder i både offentlige og private virksomheder. Der er ingen krav om forudgående erfaring med projektledelse.

Du skal vælge kurset i PRINCE2 - Foundation hvis du:
- på kun to dage vil være certificeret projektleder
- vil øge dine muligheder i kommende eller nuværende job
- vil have grundig forståelse for klassisk projektledelse
- vil have redskaberne til at håndtere en proces fra begyndelse til levering af   output

Statements
"Jeg valgte at tage min PRINCE2 Foundation certificering hos Kursuscentret Campus Vejle – da jeg fik det anbefalet. Det var et rigtig godt kursus med en inspirerende og dygtig underviser"
Jimmi, Siemens

Brochure
Du kan læse mere om kurset her. 

Tilmelding
For at tilmelde dig til et kurset skal du sende en mail til Daniella på dajo@remove-this.campusvejle[dot]dk​​​​​​​. Mailadressen er sikker, såfremt afsendermail også er sikker.