Prince2 Practitioner

Er du certificeret projektleder i PRINCE2 kan du her få praktisk indsigt i projektstyring, der sikrer, at du som projektleder kan håndtere projektrisici, kvalitet og businesscase for både simple og komplekse projekter.

På kurset bygger du videre på dine evner som projektleder og din viden om PRINCE2. Kurset fokuserer på en praktisk anvendelse af metoden. På kurset kommer du til at arbejde videre med styring og planlægning af projekter, Business Case, styring af risiko, kvalitet og ændringer i projektet. Og så dykker vi ned i, hvordan metoden kan tilpasses dit projekt og dine behov. Ligesom i PRINCE2 - Foundation får du også her eksamenstræning, så du er godt rustet til den afsluttende prøve.


Du skal vælge kurset PRINCE2 practitioner, hvis du:
- vil have dybere indsigt i praktisk anvendelse af PRINCE2 som metode
- vil lære at tilpasse metoden til dine konkrete behov
- vil have dokumentation på dine kompetencer som projektleder   

Statements
"Jeg valgte et komplet forløb som både bestod af PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner hos www.kcv.dk. Det var et godt forløb, med en god veksel virkning mellem øvelser, teori og praksis. Jeg føler mig klædt godt på til, at kunne gå ud og køre et PRINCE2 projekt i praksis"
Jimmi, Siemens

"PRINCE2® Practitioner certificeringen har givet mig en praktisk og dybere forståelse for, hvordan jeg kan anvende PRINCE® projektmetoden i hverdagen. Jeg må igen rose Peter for, at han er i stand til, at tage teorien og omsætte den til praksis med projekteksempler og masser af øvelser. Et godt kursus som jeg varmt kan anbefale"
Henrik Spelling, Siemens

Brochure
Du kan læse mere om kurset her. 

Tilmelding
Du skal tilmelde dig på mail til Daniella på dajo@campusvejle.dk eller ring på 7216 2830