Scrum og agil projektledelse

Kurset i scrum og agil projektledelse giver dig indblik i en fleksibel projektstyringsmetode, der lader dig udnytte den viden, du indsamler undervejs i projektforløbet. Gennem agil projektledelse kan du udvikle resultater, der passer til markedet netop nu. På kurset arbejder vi med projektstyringsmetoden scrum.

Det er ikke altid, du kan gennemskue den rigtige løsning på forhånd. Efter hvert endt projekt vil du have viden og erfaringer, du ikke havde før. Verden er ikke statisk. Derfor bør din arbejdsmetode heller ikke være det. På kurset scrum og agil projektledelse arbejder vi med kortidsplanlægning af projekter. Her får du indsigt i praktisk og teoretisk anvendelse af scrum. Du lærer blandt andet at vurdere projektet på forhånd, sammensætte det rigtige forløb og den rigtige projektgruppe. På kurset arbejder vi også med risikostyring, interessenter, og rapportering.

Du skal vælge scrum og agil projektledelse, hvis du:
- vil lære hvordan du kan udnytte den viden, du indsamler løbende i et projekt
- vil have et overblik over Scrum som projektstyringsværktøj
- vil forstå hvordan du kan anvende Scrum i kombination med klassisk
  projektledelse 

Brochure
Du kan læse mere om kurset her.

Tilmelding
For at tilmelde dig til et kurset skal du sende en mail til Daniella på dajo@remove-this.campusvejle[dot]dk​​​​​​​. Mailadressen er sikker, såfremt afsendermail også er sikker.