Hvordan tilmelder du dig

Meld dig til vore kurser på www.efteruddannelse.dk. Se kviknr. i brochuren for det ønskede kursus. Har du behov for mere information, kan du ringe eller skrive til administrationen på tlf. 7216 2830 eller mail: info@campusvejle.dk.

Har du en videregående uddannelse og er i arbejde, er du selvfølgelig meget velkommen og kan deltage for max 600 kr pr. dag. Ring og hør nærmere.

Virksomheder kan søge VEU-godgørelse via www.efteruddannelse.dk. Læs mere på www.efteruddannelse.dk eller ring og hør nærmere hos Kursuscentret.
www.efteruddannelse.dk er en landsdækkende portal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse - herunder AMU-kurser. Find mere info  omkring efteruddannelse på www.kcv.dk. 

Pris
Der tages forbehold for ændringer i lovgivningen, tilskudsregler og prisændringer.

Ændringer
Vi udvikler hele tiden vore kurser. Derfor kan der forekomme ændringer i forhold til det skrevne. Vi forbeholder os ret til at ændre tid, sted, indhold samt ret til at aflyse ved for få tilmeldinger eller lovgivningsændringer.

AMU målgruppe
Du er i AMU-målgruppen, hvis du ikke har en videregående uddannelse, eller hvis du har en videregående uddannelse, men ikke har brugt den i mere end 5 år og færdiggjort den for mere end 5 år siden.

Du kan søge VEU-godtgørelse og befordring, hvis du er omfattet af AMUmålgruppen. VEU er løntabsgodtgørelse, som tilfalder dig, hvis du ikke får løn under kurset. Får du løn under kurset, tilfalder VEU-godtgørelsen din arbejdsgiver.

Skal du på AMU-kursus, og er du i AMU-målgruppen, skal du søge VEU-godtgørelse på www.efteruddannelse.dk, hvor du også melder dig til det kursus, du skal på. VEU-satsen udgør 871 kr. pr. dag, du er på kursus.