Få det sagt

Sig fra på den gode måde
I en travl hverdag med mange opgaver hvor kunder, leverandører og kolleger alle har brug for din mening eller hjælp, er det vigtigt, at du kan håndtere de forskellige interesser og meninger uden at skabe konflikter. Måske har du lyst til at lære, hvordan du siger fra på den gode måde?

Brochure
Du kan læse mere om kurset i brochuren her eller nedenfor.

Om kurset
Få det sagt er kurset, hvor vi introducerer og arbejder med redskaber til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde, så begge parter får det fælles bedste ud af situationen.

Kurset er opbygget, så du får tid til at forstå og forholde dig til din egen adfærd, når du er part i en konflikt, eller bare ønsker at sige din mening uden du behøver at frygte for andres reaktioner på den.

Kurset er for dig, der…
…måske sidder som ’blæksprutten’, der bliver trukket i fra alle sider, eller dig, der har mange kunder/leverandører i røret. Eller måske dig, der bare er interesseret i hvordan en konflikt håndteres og er nysgerrig på, hvad du kan gøre, når du møder en konflikt. 

Emner på kurset

·         Hvad er en konflikt?

·         Forskellige konflikttyper

·         Reaktionsmønstre ved konflikter

·         Konfliktløsende redskaber/adfærd

·         Sprogbrug / adfærd til at undgå konflikter

·         Lær at få det sagt!

Hvad får du ud af kurset?
Du får nogle praktiske teknikker, så du bedre kan håndtere din travle hverdag med mange forskellige mennesker. Du lærer at håndtere og undgå konflikter, når meninger brydes. Du får indsigt i, hvordan du selv reagerer, når du møder en konflikt.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig på efteruddannelse.dk via kviknummer, som du finder i brochuren.