Frontmedarbejder

Med et intensivt kursusforløb som Frontmedarbejder bliver du klædt på til at være et firmas ansigt udadtil som eksempelvis receptionist på et hotel eller et kontor. Du får værktøjerne, evnerne og selvtilliden til at søge et job som frontmedarbejder i en lang række brancher.

Frontmedarbejder er et kursusforløb med fuld knald på, som har til formål at kvalificere dig til at søge job som frontmedarbejder på tværs af brancher. Du får kompetencer i service og kundebetjening, grundlæggende kontorfærdigheder, grundlæggende engelsk og skriftlig kommunikation.

Frontmedarbejder henvender sig til jobsøgende, som ønsker at tilegne sig kompetencer til at kunne søge job på kontorarbejdspladser, i vikarbureauer og i receptioner på hoteller og lignende.

Du skal vælge Frontmedarbejder, når du vil:
• opnå kvalifikationer til at være frontmedarbejder i mange forskellige brancher
• forbedre dine jobmuligheder med en klar profil
• have værktøjskassen fyldt med solide kompetencer
• styrke din evne til at være i fokus som nøgleperson
• kommunikere tillidsvækkende og serviceminded

Dine undervisere på kurset
Du vil møde et dygtigt team af undervisere fra henholdsvis Kursuscentret Campus Vejle og Fugl & Leonhardt. Fælles for underviserne er, at de underviser inden for deres eget område. Med udgangspunkt i deres egne erfaringer har de sammensat et forløb, der klæder dig på til jobbet som Frontmedarbejder. Underviserne lægger vægt på, at forløbet giver dig mulighed for at omsætte teori til praksis gennem cases og rollespil. 

Brochure
Du kan læse mere om kurset her.

Tilmelding
Print og udfyld tilmeldingsblanketten her

Det siger kursisterne 
- Du kan læse et interview med en tidligere kursist her.
- I videoen herunder kan høre en kursist fortælle om hendes oplevelse med kurset.