Hjem IT kurser

IT kurser i Microsoft Officepakken

Giv dig selv nye stærke kompetencer i IT, eller opkvalificer dine evner på IT kurser i Vejle og få viden om nyeste Officepakke. Du kan tage dit IT kursus alene eller sammen med kolleger i din virksomhed.

Få nye kompetencer på kurser i IT og Office­pakken

Når du vil opkvalificere dine IT værktøjer eller have nye kompetencer inden for Microsoft Officepakkens populære programmer som Word og Excel eller IT generelt, sørger Kursuscentret Campus Vejle for, at du når i mål med dit IT kursus. Engageret undervisning og fokus på relevante emner og nyeste Officepakke sikre dig ny viden i løbet af 1 dag. Nogle kurser kræver 2 eller 3 kursusdage.

Målgrupper for vores IT kurser

Vi tilbyder dig IT efteruddannelse på forskellige niveauer. Har du brug for grundlæggende IT kompetencer lærer du dem på vores IT-flex kurser eller grundlæggende IT kursus for ledige

På vores kurser i Excel, Word og Outlook lærer din underviser dig både grundlæggende og avanceret anvendelse af disse programmer. Du får dermed nye og smarte værktøjer til løsning af dine arbejdsopgaver.

Virksomhedskurser
Til virksomheder har vi et bredt udvalg af skræddersyede IT-kurser, som hjælper din organisation og medarbejderne videre med et solidt IT kompetenceløft uanset deres niveau. Et skræddersyet kursus giver dig lige præcis ny viden om det område din virksomhed har behov for. Læs mere om hvordan vi udarbejder skræddersyede kurser til din virksomheder her.

Fjernundervisning
Vil du gerne selv bestemme tempo, tid og hvornår du vil lære, kan med fjernundervisning selv bestemme. På fjernundervisning tilbyder vi dig et varieret udvalg af kurser indenfor Word, Excel, Powerpoint, Outlook m.v. 

Microsoft Office kurser – det lærer du

Vil du have mere ud af dit arbejde med Office-pakkens Word, PowerPoint og Excel? På kurset lærer du alt fra at oprette rapporter i Word, få dit budskab igennem med præsentationer i PowerPoint eller håndtere store datamængder i Excel.

Læs mere om Office kurser

Excel kursus

Kursus i Excel lærer dig at arbejde med store datamængder. Med Excels nyeste værktøjer får du overblik og lærer, hvordan du hurtigt kan vise resultater i grafiske tabeller og diagrammer.

Læs mere om Excel kursus

Outlook kursus

Bliv effektiv med Outlook og få styr på din indbakke, mails, aftaler i din kalender, dine kontaktpersoner og dine opgaver. 

Læs mere om Outlook kursus

MS Project kursus

Blev bedre til at styre dine projekter og få det fulde overblik med MS projekt. Projektstyring på professionelt niveau.

Læs mere om MS Project kursus

IT-flex

IT-flex er et skræddersyet kursusforløb, der passer til dine behov. Du får finpudset dine IT-kompetencer inden for det område, du ønsker – og du kan starte, når det passer dig.

Læs mere om IT-flex 

IT-administrator

IT-administratoruddannelsen er en erhvervsrettet deltidsuddannelse for dig, der ønsker en formel IT-uddannelse med praktisk indhold på avanceret niveau.

Læs mere om IT-administrator

Undervisning på IT-kurser i Vejle

Uddannelse skal være nemt tilgængeligt og passe ind i din hverdag. Derfor tilbyder vi IT undervisning og IT kurser på Kursuscentret Campus Vejle i meget fleksible rammer.

Du kan vælge at læse online it kurser med en IT-administratoruddannelse, eller tage AMU IT-fag som fjernundervisning.

Foretrækker du klasseundervisning tilbyder vi dig løbende en række forskellige kurser i Officepakken. De foregår i vores nye lokaler på Campus Vejle som ligger centralt i Vejle. 

Er I flere i samme virksomhed, som ønsker ny viden om IT og Officepakken afholder vi meget gerne IT kurset i jeres lokaler.

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk