Hjem IT kurser

IT-kurser i Office, Excel, eller Outlook

Giv dig selv stærke kompetencer i IT, eller opkvalificer dine evner. Du kan deltage i fleksible forløb, og du kan tage kurserne alene eller sammen med kolleger i din virksomhed.

Få nye IT kompetencer

Når du vil opkvalificere dig eller have nye kompetencer inden for Office-pakken og IT generelt, sørger Kursuscentret Campus Vejle for, at du når i mål med engageret undervisning og fokus på relevante emner.

Office kurser

Vil du have mere ud af dit arbejde med Office-pakkens Word, PowerPoint og Excel? På kurset lærer du alt fra at oprette rapporter i Word, få dit budskab igennem med præsentationer i PowerPoint eller håndtere store datamængder i Excel.

Læs mere om Office kurser

Excel kursus

Arbejder du med store datamængder? Med Excels nyeste værktøjer får du overblik og lærer, hvordan du hurtigt kan vise resultater i grafiske tabeller og diagrammer.

Læs mere om Excel kursus

Outlook kursus

Blev effektiv med Outlook og få styr på din indpakke, mails, aftaler i din kalender, dine kontaktpersoner og dine opgaver. 

Læs mere om Outlook kursus

IT-flex

IT-flex er et skræddersyet kursusforløb, der passer til dine behov. Du får finpudset dine IT-kompetencer inden for det område, du ønsker – og du kan starte, når det passer dig.

Læs mere om IT-flex 

IT-administrator

IT-administratoruddannelsen er en erhvervsrettet deltidsuddannelse for dig, der ønsker en formel IT-uddannelse med praktisk indhold på avanceret niveau.

Læs mere om IT-administrator

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk