Hjem IT kurser

IT kurser i Microsoft Officepakken

Giv dig selv nye stærke kompetencer i IT, eller opkvalificer dine evner på IT kurser i Vejle og få viden om nyeste Officepakke. Du kan tage dit IT kursus alene eller sammen med kolleger i din virksomhed.

Få nye kompetencer på kurser i IT og Office­pakken

Når du vil opkvalificere dine IT værktøjer eller have nye kompetencer inden for Microsoft Officepakkens populære programmer som Word og Excel eller IT generelt, sørger Kursuscentret Campus Vejle for, at du når i mål med dit IT kursus. Engageret undervisning og fokus på relevante emner og nyeste Officepakke sikre dig ny viden i løbet af 1 dag. Nogle kurser kræver 2 eller 3 kursusdage.

Microsoft Office kurser – det lærer du

Vil du have mere ud af dit arbejde med Office-pakkens Word, PowerPoint og Excel? På kurset lærer du alt fra at oprette rapporter i Word, få dit budskab igennem med præsentationer i PowerPoint eller håndtere store datamængder i Excel.

Læs mere om Office kurser

IT-kørekort Office 2019

Vil du gerne have løftet dine computerfærdigheder? Med et IT-kørekort kommer du hele vejen rundt i Word, Excel, PowerPoint og mailprogrammet Outlook. Og hastigheden er tilpasset alle, så der er ingen, som falder af i svinget.

Læs mere om IT-kørekort

IT-flex

IT-flex er et skræddersyet kursusforløb, der passer til dine behov. Du får finpudset dine IT-kompetencer inden for det område, du ønsker – og du kan starte, når det passer dig.

Læs mere om IT-flex 

IT-administrator

IT-administratoruddannelsen er en erhvervsrettet deltidsuddannelse for dig, der ønsker en formel IT-uddannelse med praktisk indhold på avanceret niveau.

Læs mere om IT-administrator

Undervisning på IT-kurser i Vejle

Uddannelse skal være nemt tilgængeligt og passe ind i din hverdag. Derfor tilbyder vi IT undervisning og IT kurser på Kursuscentret Campus Vejle i meget fleksible rammer.

Du kan vælge at læse online it kurser med en IT-administratoruddannelse, eller tage AMU IT-fag som fjernundervisning.

Foretrækker du klasseundervisning tilbyder vi dig løbende en række forskellige kurser i Officepakken. De foregår i vores nye lokaler på Campus Vejle som ligger centralt i Vejle. 

Er I flere i samme virksomhed, som ønsker ny viden om IT og Officepakken afholder vi meget gerne IT kurset i jeres lokaler.

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk