Hjem Ledelse

Leder­uddannelse

Lederuddannelse gør dig til en bedre leder. Tag en kompetencegivende ledelsesuddannelse på Kursuscentret Campus Vejle. Vi klæder dig på med både viden om og træning i ledelse. Vores lederuddannelser tager afsæt i dig og din virksomhed.

En lederuddannelse er point direkte ind på din faglige og personlige konto, for du udvikler dig både fagligt og menneskeligt gennem forløbet. Du får klarhed over dine styrker, dine udfordringer, dine talenter og dit potentiale.

Med deltagelse på en lederuddannelse øger du din værdi og får adgang til et helt nyt netværk.  

Kursuscentret Campus Vejle har et strategisk samarbejde med Ledelsesakademi Lillebælt og tilbyder lederuddannelser på grundlæggende og videregående niveau.

Grundlæggende lederuddannelse

I Grundlæggende ledelse opbygger du både dine faglige og personlige ledelseskompetencer. Uddannelsen er et udviklingsforløb på 13 kursusdage, hvor du får ledelse i praksis.

Læs mere

Videregående ledelse

Videregående ledelse er for dig, der har erfaring med ledelse i teori eller praksis. På kurset får du nye redskaber og metoder, og du får diskuteret ledelsesmæssige problemstillinger.

Læs mere

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk