Hjem Linjen webpræsentation

Webpræsentation

Få de grundlæggende færdigheder til at konstruere og vedligeholde hjemmesider.

Dit udbytte

Du bliver i stand til at strukturere informationer og udarbejde præsentationer til interaktive medier under hensyntagen til forskellige målgrupper. Du kan designe brugergrænsefladen, herunder anvende grafiske virkemidler ved formidling af informationerne. Du kan også administrere hjemmesider og samarbejde med brugerne om vedligeholdelse og videreudvikling af hjemmesider.

Obligatorisk opgave
Der stilles en større, sammenhængende opgave. Opgaven er obligatorisk, dvs. den skal være løst og godkendt, inden du kan indstilles til eksamen.

Grafisk præsentation

Du lærer at benytte almindeligt anvendte skrifttyper som redskab til fremstilling af læsevenlig tekst og informationsmateriale. Du opnår forståelse for billeder og grafik som en grafisk udtryksform og kan behandle disse teknisk korrekt som printet informationsmateriale, fx billedformater, billedopløsning, billedkorrektion og billedmanipulation.

Du lærer at kombinere tekst, typografi, grafik og billedmateriale til en letforståelig og sammenhængende visuel helhed. Herunder design og layout, grundregler, farve og symmetri, visuelle effekter, rentegning af logoer samt papir- og skærmformater.

Vi benytter programmet Photoshop Elements 12, men har du en større pakke med Photoshop CS, kan du også bruge den.

Konstruktion af hjemmesider

Lær om Internettets grundprincipper – herunder om Internettets historie og udvikling, traditioner og netikette. Internettets opbygning: ISP, hosting, browsere, URL osv. Protokoller: HTTP, FTP, grundlæggende HTML, formatering af tekst med HTML.

Anvendelse af lister og tabeller, interne og eksterne referencer, farver, baggrunde, billeder, grafik, animationer og image mapping samt rammer og formularer. Vi benytter programmet Microsoft Sharepoint Designer, som er gratis. Har du et andet web redigeringsværktøj, kan det også anvendes, men på egen hånd, da vores materialer er bygget op til Sharepoint Designer

Derudover lærer du om avanceret HTML, JavaScript, JavaApplets, Stylesheets strukturering og dokumentation af hjemmesider samt introduktion til lyd på hjemmesider.

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk