Hjem Projektledelse

Projektledelse

Få succes som projektleder med kurser på flere niveauer. Projektledelse kræver en solid værktøjskasse. Du lærer de efterspurgte kompetencer som at være en dygtig kommunikator, du får overblik og lærer strukturering, planlægning og prioritering.

PRINCE2 Foundation

Har du brug for grundlæggende viden om projektledelse? På PRINCE2 projektledelse-kursus får du de klassiske projektleder-kompetencer, så du gennem logisk og struktureret ledelse skaber succes i dine projekter.

Læs mere

PRINCE2 Practitioner

Har du bestået PRINCE2 Foundation eksamen, er du klar til PRINCE2 Practitioner. Her får du en endnu bedre forståelse for projektarbejde, hvor du anvender PRINCE2-metoden til at styre dine projekter, og du får flere kompetencer til din rolle som projektleder.

Læs mere

Praktisk projektledelse – online

Få styr på alle faser i dit næste projekt. Praktisk projektledelse er målrettet lederuddannelse på 9 dage, som giver dig nye værktøjer til effektivt at lede projekter samt indblik i projekternes specielle verden.

Læs mere

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk