Hjem SAP kursus

SAP kursus

Med et SAP kursus får du nye kvalifikationer til at løse forretningsprocesser indenfor fx finansstyring, produktionsplanlægning, salg og distribution. SAP Centrets erfarne og kompetente undervisere planlægger og gennemfører et professionelt uddannelsesforløb for dig og dine medarbejdere.

Hvad er SAP?

SAP er en af verdens førende leverandører af ERP software (Enterprice Resource Planning). Systemet forbinder og styrer arbejdsprocesserne i virksomheden indenfor eksempelvis økonomi, salg, lager indkøb, projektstyring og meget mere. Ud af de 200 største virksomheder i Danmark bruger ca. 190 SAP.

Det smarte ved SAP er, at når du opretter et materiale, så er det oprettet i hele virksomheden. Fx skal du ikke oprette søm og skruer flere gangen. Her arbejder både produktion, salg og vedligehold med de samme stamdata. Så spiller det hele.

Interesseret i mere?

Så kan du se SAP´s præsentationsvideo her
 

Hvad står SAP for?

SAP har sin oprindelse i Tyskland og forkortelsen står for Systeme, Anwendungen und Produkte. Oversat til dansk er det systemer, løsninger og produkter som håndterer virksomhedens kerneforretningsområder.
 

Hvad er et SAP kursus?

Det særlige ved Kursuscentrets SAP-kurser er, at du får hands-on erfaring. Det er ikke e-learning. Og det er slet ikke monkey see – monkey do. Hos os kan du udforske din nysgerrighed i et åbent system.

Vi har vores egen server og SAP-system, så du har hands-on i alle øvelserne. Der er selvfølgelig en underviser på hele tiden, der gennemgår øvelserne, erfaringsudveksler sammen med dig, knytter virksomhedernes flow til SAP-undervisningen og svarer på dine spørgsmål.
 

Vælg dit SAP kursus

SAP kurser for ansatte og ledige

SAP Centret på Kursuscentret Campus Vejle har siden 1997 afholdt kurser for virksomheder, deres ansatte og ledige i SAP.  Vi har både den opdaterede viden, rutinen og erfaringen til at fylde din værktøjskasse med de SAP-kompetencer, du efterspørger.

Vælg mellem standardkurser eller skræddersyet løsning

På Kursuscentret kan du vælge mellem en lang række kurser. Vi tilbyder dig kursus i SAP fra grundlæggende til avanceret brug. Er i flere i samme virksomhed, som ønsker uddannelse i SAP kan du få en skræddersyet løsning til dine SAP projekter som passer til din virksomhed.

SAP kursus for ledige

Skulle du være ledig, kan du med kurset SAP for indkøb, salg og lager bruge din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse og få helt nye kvalifikationer, der hjælper dig på vej til dit næste job med en SAP certificering. Er du i job, er du selvfølgelig også velkommen på dette kursus.

SAP standardkurser til virksomheder

Med SAP kurser til virksomheder får du forløb og uddannelse i de moduler du og din virksomhed efterspørger. Du får udbytterige dage og med hjem tager du lige præcis de kvalifikationer og kompetencer, du har brug for til arbejdet i virksomhedens SAP løsninger.

Se SAP kurser

SAP for indkøb, salg og lager

På SAP for indkøb, salg og lager får du en grundig indføring i SAP systemet. Du lærer at bruge systemets mange værktøjer effektivt og professionelt, både når det gælder oprettelse af data og virksomhedens daglige brug af SAP som integreret løsning. Du arbejder med vægten lagt på salg, indkøb, lager og de regnskabsmæssige posteringer, disse aktiviteter medfører.

Læs mere

SAP projekter og specielle kurser

Bruger din virksomhed SAP og har I specielle uddannelsesbehov? Eller skal I til at implementere SAP? Så er SAP virksomhedskurser og projekter det helt rigtige tilbud til dig.

Læs mere

Dine undervisere på SAP

2 dygtige undervisere er klar til at tage imod dig

Susanne Christensen har undervist i SAP siden 2007 og udarbejder undervisningsmaterialer, planlægger undervisningsforløb og koordinerer kurser. Siden 2011 har hun været Lean certificeret.

Rita Kristensen er uddannet datamatiker og professionsbachelor i softwareudvikling. Hun har været med til overgang fra AS400 til SAP i privat virksomhed flere gange. Rita underviser og udarbejder undervisningsmateriale i SAP.

Kontakt

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk