Hjem SAP kursus

SAP kursus

Med et SAP kursus få du nye kvalifikationer til at løse forretningsprocesser indenfor fx finanssyring, produktionsplanlægning og projektstyring, salg og distribution. SAP Centrets erfarne og kompetente undervisere planlægger og gennemfører et professionelt uddannelsesforløb for dig og dine medarbejdere.

Vælg dit SAP kursus

SAP Centret på Kursuscentret Campus Vejle har siden 1997 afholdt kurser for virksomheder, deres ansatte og ledige i SAP.  Vi har både den opdaterede viden, rutinen og erfaringen til at fylde din værktøjskasse med de SAP-kompetencer, du efterspørger.

Du kan vælge mellem en lang række af SAP kurser. Vi tilbyder dig SAP standardkurser indenfor mange af SAP modulerne, eller du kan få en skræddersyet løsning til dine SAP projekter som passer til uddannelsesbehovet i din virksomhed.

Skulle du være ledig, kan du med kurset SAP for indkøb, salg og lager bruge din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse og få helt nye kvalifikationer, der hjælper dig på vej til dit næste job. Er du i job, er du selvfølgelig også velkommen på dette kursus.

SAP standardkurser

SAP er et flittigt brugt værktøj i mange virksomheder. Med SAP standardkurser kan du vælge uddannelse i en bred vifte af SAP-moduler, så du får lige præcis de kvalifikationer og kompetencer, som du og virksomheden efterspørger.

Læs mere

SAP for indkøb, salg og lager

På SAP for indkøb, salg og lager får du en grundig indføring i SAP. Du lærer at bruge systemets mange værktøjer effektivt og professionelt, både med oprettelse af stamdata og virksomhedens daglige brug af SAP som integreret løsning. Her er vægten lagt på salg, indkøb, lager og de regnskabsmæssige posteringer, disse aktiviteter medfører.

Læs mere

SAP projekter og specielle kurser

Bruger din virksomhed SAP og har I specielle uddannelsesbehov? Eller skal I til at implementere SAP? Så er SAP virksomhedskurser og projekter det helt rigtige tilbud til dig.

Læs mere

Dine undervisere på SAP

3 dygtige undervisere er klar til at tage imod dig

Susanne Christensen har undervist i SAP siden 2007 og udarbejder undervisningsmaterialer, planlægger undervisningsforløb og koordinerer kurser. Siden 2011 har hun været Lean certificeret.

Rita Kristensen er uddannet datamatiker og professionsbachelor i softwareudvikling. Hun har været med til overgang fra AS400 til SAP i privat virksomhed flere gange. Rita underviser og udarbejder undervisningsmateriale i SAP.

Jan Gravesen er oprindelig uddannet i Flyvevåbnet og har undervist i SAP siden 2005. Jan Gravesen udarbejder undervisningsmaterialer, planlægger undervisningsforløb og koordinerer kurser.

Kontakt

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk