Hjem LEAN Grundlæggende LEAN

Grund­læggende
LEAN

Grundlæggende LEAN er for dig, der vil have en teoretisk viden om LEAN-værktøjer og kombinere det med praktisk anvendelse, så du kan effektivisere din virksomheds processer.
Info om Grund­læggende
LEAN
Tilskud: VEU kr. 881 pr. dag.

Tilmeld

Indhold

Kurset giver dig et indblik i LEAN-principperne. Den Grundlæggende leanuddannelse dykker ned i virksomhedens flow, omstillinger og omkostninger. På uddannelsen lærer du at anvende LEAN-metodens teknikker til at fjerne spild og effektivisere. Formålet er at styrke virksomhedens konkurrenceevne. Uddannelsen arbejder også med LEAN-projekter, hvor du lærer at udvikle et solidt fundament og hvordan du styrer projektet succesfuldt.

Du skal vælge kurset, når du vil:

  • Have en grundig introduktion til LEAN-principperne
  • Fjerne spild i virksomheden
  • Effektivisere virksomhedens processer
  • Kunne udvikle og håndtere projekter efter LEAN-metoden.

Undervisningsform

Undervisningen er en kombination af teori og praktiske øvelser. I de praktiske øvelser får du mulighed for at arbejde med konkrete problemstillinger fra din virksomheds dagligdag. Den blandede undervisningsform giver dig et stærkt fundament til direkte at effektivisere din virksomheds processer.

1

Tilskuds-
muligheder


VEU kr. 881 pr. dag.

Når du deltager på et af vores kurser har du mulighed for at få tilskud og dermed reduceres udgifterne til efteruddannelse for din virksomhed. Du kan få VEU-tilskud, befordringstilskud og tilskud til kost og logi.

Læs mere

Dine
muligheder

Tilmelding til Grund­læggende
LEAN

Ring til os på nummeret, du ser til højre.

Spørgsmål?

Ring eller skriv til os:

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk