Hjem Ledelse Grundlæggende lederuddannelse

Grund­læggende
leder­uddannelse

Den grundlæggende lederuddannelse er for dig, der er ny leder og dig med ledererfaring, som ikke tidligere har taget en lederuddannelse. Uddannelsen er et 13 dages kursus i ledelse og god ledelse, hvor du udvikler din personlige ledelsesstil, hente ny viden, sparring og inspiration i samarbejde med andre ledere.
Info om Grund­læggende
leder­uddannelse
Varighed:13 dage
Pris (AMU):2.444,-
Pris (IKKE AMU):7.643,-
Sted:Vejle
Tilskud: VEU kr. 892 pr. dag.
Læs om
Dine muligheder

Dit udbytte af den grundlæggende lederuddannelse

I grundlæggende ledelse får du indsigt i din egen og andres adfærd og hvad god ledelse er. Du udvikler din ledelsesstil og lærer at bruge kommunikation som ledelsesværktøj. På kurset arbejder du med konflikthåndtering, og du får værktøjer til at håndtere vanskelige samtaler. Vi træner medarbejderudvikling, situationsbestemt ledelse og i at styrke medarbejdernes motivation, effektivitet og tilfredshed. Med grundlæggende ledelse har du taget dit første skridt i rækken af lederkurser for nye ledere.

Du skal vælge grundlæggende ledelse, når du vil

 • Øge virksomhedens produktivitet
 • Forbedre effektiviteten
 • Lære at motivere medarbejderne
 • Have solide ledelsesværktøjer
 • Udvikle din personlige ledelsesstil
 • Styrke medarbejdertilfredsheden i virksomheden.
 • Have bevis på uddannelse i ledelse

Målgruppe for kursus i Grundlæggende ledelse

Uddannelsen er målrettet nye ledere og medarbejdere der ønsker at blive ledere. Du får kendskab til bl.a. at løse konflikter, skabe resultater, motivere og skabe effektivitet og produktivitet gennem god ledelse samt forstå lederrollen og de dilemmaer du kan stå i.

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem undervisning og aktive øvelser. Du får altid mulighed for at anvende og diskutere undervisningens indhold sammen med de andre ledere på lederuddannelsen.

Indhold

Grundlæggende ledelse består ikke af traditionelle fag. Derimod består uddannelsen af seks moduler, hvor du kommer rundt om væsentlige problemstillinger og indhenter redskaber, værktøjer og modeller, du kan bruge i dit daglige arbejde.

De seks moduler er:

 • Ledelse og samarbejde
 • Kommunikation som ledelsesværktøj
 • Konflikthåndtering og vanskelige samtaler
 • Anvendelse af situationsbestemt ledelse
 • Mødeledelse
 • Medarbejderinvolvering

Forløb

Hele kurset har en varighed af 13 dage. og består af 6 forskellige moduler. Det er også muligt, at tag et eller flere af modulerne særskilt som indgår i hele kurset i grundlæggende ledelse.

Lederegenskaber

Som leder skal du rumme mange egenskaber lige fra kommunikation, empati og administrative evner. Læs mere om 13 vigtige lederegenskaber – egenskaber du lærer om på kurset grundlæggende ledelse.

13 lederegenskaber

 

Campus Vejle Kursuscenter

Statement

"Udvikling af mine ledelseskompetencer på Grundlæggende ledelse har været en god investering for min arbejdsplads. Resultatet er højere produktivitet og gladere medarbejdere."

Steen Hansen, mellemleder i HK

1

Tilskuds-
muligheder


VEU kr. 892 pr. dag.

Når du deltager på et af vores kurser har du mulighed for at få tilskud og dermed reduceres udgifterne til efteruddannelse for din virksomhed. Du kan få VEU-tilskud, befordringstilskud og tilskud til kost og logi.

Læs mere

Dine
muligheder