Hjem IT kurser Office kurser

Office
kurser

Giv dig selv de helt rigtige kompetencer og kvalifikationer i arbejdet med Office-pakkens forskellige programmer. Her bliver du stærk i Microsoft Office-pakken, som er det mest udbredte IT-værktøj i erhvervslivet.
Info om Office
kurser
Varighed:1-3 dage
Pris (AMU):Fra kr. 108
Pris (IKKE AMU):Fra kr. 558
Sted:Vejle
Tilskud: VEU på kr. 892,- pr dag.

Reserver
Læs om
Dine muligheder

Dit udbytte af Office kurser

Du styrker dine IT-kompetencer inden for Office-pakkens vifte af programmer på vores Office-kurser. Du kan tage vores kursusforløb i de enkelte programmer på både grundlæggende, videregående og individuelt tilpasset niveau.

Vi tilrettelægger undervisningen efter dine behov, og du kan følge undervisningen, når det passer ind i din kalender. Vi tilbyder kurser i alt fra Office 2010 til Office 365 på både dansk og engelsk.

Du skal vælge vores Office kurser, når du vil

  • Have stærke kompetencer i Office-pakkens programmer
  • Fylde på din IT-værktøjskasse
  • Opdatere din viden om Office-programmerne
  • Have et skræddersyet kursus tilpasset dine behov og din tid
  • Blive bedre til netop det, du har behov for inden for Office
  • Lære geniale genveje og gode tips og tricks

Office firmakurser

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Kursuscentret som samarbejdspartner til jeres næste virksomhedskursus i Office. Er i flere som har brug for ny viden, skræddersyer vi indholdet med baggrund i vores Office kurser, så det lige præcis matcher jeres behov. Med virksomhedskurser får I læring implementeret bredt i jeres virksomhed.

Virksomhedskurser kan holdes i vores nye lokaler, som ligger centralt i Vejle med gode parkeringsforhold. Vi vil også meget gerne komme ud i jeres virksomhed og afholde kurserne. Vi har stor erfaring med at afvikle kurser ude af huset. Det er jer som bestemmer lokalitet.

Læs om firmakurser

Et godt grundlag

"Vi har fået en IT-kompetenceafklaring på Microsoft Office for 15 medarbejdere. Det har givet et godt grundlag for at vurdere, hvor og på hvilket niveau, det er nødvendigt at sætte ind med ny viden i forhold til de opgaver, medarbejderne skal løse. Det har selvfølgelig også givet medarbejderen et overblik over kompetencer i anvendelse af værktøjet. Testen har medført, at Kursuscentret har sat et kursus-forløb sammen for de involverede medarbejdere, og det forventer vi os meget af."

Gumlink

1

Tilskuds-
muligheder


VEU på kr. 892,- pr dag.

Når du deltager på et af vores kurser har du mulighed for at få tilskud og dermed reduceres udgifterne til efteruddannelse for din virksomhed. Du kan få VEU-tilskud, befordringstilskud og tilskud til kost og logi.

Læs mere