Hjem IT kurser Office kurser

Office
kurser

Giv dig selv de helt rigtige kompetencer og kvalifikationer i arbejdet med Office-pakkens forskellige programmer. Her bliver du stærk i Microsoft Office-pakken, som er det mest udbredte IT-værktøj i erhvervslivet.

Info

Varighed:1-3 dage
Pris (AMU):Fra kr. 108
Pris (IKKE AMU):Fra kr. 558
Sted:Vejle
Tilskud: VEU på kr. 881,- pr dag.

Reserver

Dit udbytte

Du styrker dine IT-kompetencer inden for Office-pakkens vifte af programmer på vores Office-kurser. Du kan tage vores kursusforløb i de enkelte programmer på både grundlæggende, videregående og individuelt tilpasset niveau.

Vi tilrettelægger undervisningen efter dine behov, og du kan følge undervisningen, når det passer ind i din kalender. Vi tilbyder kurser i alt fra Office 2010 til Office 365 på både dansk og engelsk.

Du skal vælge vores Office kurser, når du vil:

  • Have stærke kompetencer i Office-pakkens programmer
  • Fylde på din IT-værktøjskasse
  • Opdatere din viden om Office-programmerne
  • Have et skræddersyet kursus tilpasset dine behov og din tid
  • Blive bedre til netop det, du har behov for inden for Office
  • Lære geniale genveje og gode tips og tricks

Din underviser på kurset

Hvis din virksomhed vælger et kursus, hvor I er flere, der samles fra samme sted, vil en af vores undervisere vise eksempler og dele bredt ud af sin viden.

Et godt grundlag

"Vi har fået en IT-kompetenceafklaring på Microsoft Office for 15 medarbejdere. Det har givet et godt grundlag for at vurdere, hvor og på hvilket niveau, det er nødvendigt at sætte ind med ny viden i forhold til de opgaver, medarbejderne skal løse. Det har selvfølgelig også givet medarbejderen et overblik over kompetencer i anvendelse af værktøjet. Testen har medført, at Kursuscentret har sat et kursus-forløb sammen for de involverede medarbejdere, og det forventer vi os meget af."

Gumlink

1

Tilskuds-
muligheder


VEU på kr. 881,- pr dag.

Når du deltager på et af vores kurser har du mulighed for at få tilskud og dermed reduceres udgifterne til efteruddannelse for din virksomhed. Du kan få VEU-tilskud, befordringstilskud og tilskud til kost og logi.

Læs mere

Dine
muligheder

Tilmelding

Du reserverer din plads her.

Spørgsmål?

Ring eller skriv til os:

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk

Relaterede kurser

Startdato: 10-08-2020

IT-flex

Startdato: 14-09-2020

Excel kursus

Outlook kursus med fokus på mail, kalender og opgaver
Startdato: 15-09-2020

Outlook kursus