Hjem Jobrettet forløb SAP kursus for ledige

SAP kursus for ledige

SAP kursus for ledige, giver dig en grundig indføring i SAP. Du lærer at bruge systemets mange værktøjer effektivt og professionelt, både med oprettelse af stamdata og virksomhedens daglige brug af SAP som integreret løsning. Vægten er lagt på salg, indkøb og lagerfunktioner samt de regnskabsmæssige posteringer disse medfører.
Info om SAP kursus for ledige
Varighed:10 dage
Pris (AMU):kr. 1.260,-
Pris (IKKE AMU):kr. 5.968,-
Sted:Vejle
Start:22-02-2021

Tilmeld

Hvad er SAP?

SAP er en softwareløsning som benyttes af langt de fleste større virksomheder verden over. Det hele begyndte i 1972 i Tyskland, hvor nogle iværksættere samme med en virksomhed, der gerne ville være prøveklud, fik begyndt rejsen til det, der nu er verdens største ERP system.

SAP er et effektivt og systematisk system, der styrer virksomhedens daglige drift lige fra salg, indkøb, lager, vedligehold til økonomi, produktionsplanlægning og meget mere

Hvad er et SAP kursus?

Et SAP kursus hos os giver dig det fornødne indblik og forståelse for systemet anvendelse til løsning af de mange forskellige arbejdsgange, du vil møde i en virksomhed. Du får undervisning i vores eget SAP system på egen server, hvor du arbejder alle øvelserne igennem med hands on. Der er selvfølgelig en underviser på hele tiden, der gennemgår øvelserne sammen med dig og svarer på dine spørgsmål.

Med et kursus i SAP indenfor indkøb, salg og lager, målretter du dit fremtidige job i de nævnte områder hos virksomheder, der anvender SAP.

I takt med at du får mere erfaring, kan du videreuddanne dig og på mere i dybden i de mange muligheder systemet tilbyder.

Målgruppe for kurset

Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse.  Det betyder, at du som ledig, kan deltage uden egenbetaling. Du får uddannelse som er målrettet mod, at du kommer hurtigt i arbejde igen.

Udbytte af SAP kursus for ledige

På SAP for indkøb, salg og lager lærer du at anvende SAP løsninger på brugerniveau. Kurset er for dig, som ønsker at arbejde med salg, indkøb og lagerstyring samt få et indblik i den finansielle del af virksomhedens debitor- og kreditorstyring.

Du får AMU uddannelsesbeviser og et samlet SAP-bevis på både engelsk og dansk efter gennemført kursusforløb.

Kom forrest i rækken med SAP på dit CV

Hør SAP-konsulent Susanne Christensen fortælle om SAP-kurset i videoen. De første to kursusdage arbejder du med SAP Integration. Her får du et godt overblik over flowet i SAP, inden du de efterfølgende 8 dage går i dybden med SAP’s indkøb- og lagermodul MM samt SAP’s salgs- og distributionsmodul SD.

Du skal vælge SAP for indkøb, salg og lager, når du vil

  • Lære at oprette stamdata i og anvende SAP systemet
  • Styrke din forretnings- og systemforståelse
  • Have bredt kendskab til SAP´s moduler inden for salg, indkøb, lager, finans og controlling
  • Være mere attraktiv på arbejdsmarkedet

Det faglige indhold af SAP kurset for ledige

På kurset får du et stærkt indblik i SAP som værktøj og SAP løsninger. Du får godt overblik over SAP-systemet, værdien af integrationen i systemet og du kommer til at arbejde med virksomhedens generelle brug af SAP inden for salgs-, indkøbs-, lager- og regnskabsfunktionerne.

Sådan foregår kurset i SAP for ledige

I klasseundervisning lærer du din teoretiske viden, som du derefter prøver af med praktiske øvelser. Du følger under kurset et virksomhedsforløb, hvor du kommer 360 grader rundt omkring salg, lagerstyring og indkøb. Undervisningen indeholder:

  • Indføring i SAP som system
  • Praktisk øvelser samt cases i SAP 6.0 system
  • Et forløb med fokus på salg, indkøb, lager og de finansielle bogføringer, det medfører i et integreret flow.

Positivlisten

Dette kursus er på positivlisten for regional uddannelsespulje – RAR Sydjylland. Det betyder, at du som jobsøgende kan få kurset betalt af dit jobcenter. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.