Hjem SAP SAP standardkurser SAP MM

SAP MM

Arbejder du som indkøber og er ny i SAP-systemet, eller vil du have opfrisket din viden om SAP som indkøbsværktøj? Så rammer du plet med et kursus i SAP's MM-modul. Du får solide kvalifikationer i at bruge SAP's MM-modul og grundlæggende forståelse for SAP ERP 6.0.
Info om SAP MM
Varighed:3 dage
Pris (IKKE AMU):kr. 11.500,-
Start:26-04-2021

Tilmeld
Læs om
Dine muligheder

Dit udbytte af SAP MM

SAP MM-kurset giver dig et grundigt indblik i SAP’s MM-modul og værktøjerne til at arbejde professionelt med MM-modulet. Du tager kurset i SAP MM-modul over 3 kursusdage.

SAP MM er til dig, som arbejder med, eller gerne vil arbejde med indkøb i en virksomhed, der bruger SAP. Efter kurset kan du oprette og vedligeholde stamdata, som er relevante for indkøbsfunktionen, gennemføre de almindeligste indkøbsrutiner og styre varebevægelser i SAP-systemet.

Du skal vælge SAP MM, når du vil

  • være stærk i SAP MM-modulet
  • udvikle og styrke din kompetencer i SAP
  • udbygge din faglige værktøjskasse som indkøber i SAP

Det faglige indhold

På kurset oprettes stamdata som det første, så procedurene efterfølgende kan gennemføres. Vi opretter rekvisitioner og indkøbsordrer på forskellige måder, varemodtager og returnerer samt diverse omposteringer. Der er en gennemgående repetitionsopgave, som du selvstændigt arbejder med.

Efter endt kursus vil du få et kursusbevis.

 

Dine
muligheder