Hjem Salg og kundeservice Sociale medier

Sociale medier

Skaber din tilstedeværelse på sociale medier ingen resultater? Har du svært ved at få likes? Vil du tiltrække nye kunder via de sociale medier? Kan du svare ja til mindst et af punkterne, så giver kurset i anvendelse af sociale medier dig den rette viden til at få succes.  
Info om Sociale medier
Varighed:3 dage
Pris (AMU):kr. 528,-
Pris (IKKE AMU):kr. 1.724
Sted:Vejle
Tilskud: VEU på kr. 892,- pr dag.
Læs om
Dine muligheder

Sociale medier. Få overblikket

Sociale medier har en ting til fælles – de vil have brugerne til at interagere og dele indhold. Det er medier der understøtter fællesskab, interaktion og dialog. I dag findes der en lang række af forskellige tjenester på Internettet som f.eks. Facebook, Linkedin, Youtube, Instagram, Snapchat og vi kunne nævne mange flere.

Men hvilket eller hvilke sociale medier egner sig bedst til at få dit budskab ud?  Og hvordan går du i dialog med mine kunder?

På kurset anvendelse af sociale medier, får du et overblik over fordele og ulemper ved de forskellige medier. Du lærer om, hvordan du laver relevant og værdifuldt indhold til en veldefineret målgruppe og som fastholder og engagerer brugerne.

Målgruppe for anvendelse af sociale medier

Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med markedsføring, kommunikation og kunderådgivning via sociale medier i virksomheden.

Indhold på anvendelse af sociale medier

3 spændende kursusdage, hvor du lærer at anvende sociale medier til kommunikation, markedsføring og kunderådgivning via sociale medier i din virksomhed.

Kurset er praksisorienteret på et grundlæggende niveau, krydret med gode tips og tricks.

Du lærer om:

  • Bliv skarp på hvem din målgruppe er
  • Gi brugerne hvad de vil ha´
  • Få erfaring og viden om hvordan du udnytter de sociale medier bedst
  • Tricks der virker
  • Lær hvordan du måler på de rigtige ting og effekten af dit arbejde med sociale medier
  • Branding og markedsføring af virksomheden på de sociale medier
  • Udarbejdelse og anvendelse af tekst, billeder, konkurrencer og andet indhold til de social medier
  • Lovmæssige krav når du bruger sociale medier og GDPR lovgivning
  • Skab det rigtige indhold som skaber værdi for brugeren – det drejer sig ikke om at sælge.

Kurset kan anvendes af alle brancher.

(Der stilles pc’er til rådighed under hele kurset.)

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem tavleundervisning, eksempler fra den virkelige verden og individuelle opgaver. På den måde får du god træning og erfaring i at anvende forskellige sociale medier. På kurset er du velkommen til at tage udgangspunkt i din virksomhed, når du løser opgaverne.

Der vil under hele kurset være god tid til dialog, udveksling af erfaring, tips og tricks, så du står godt rustet til selv, at udvikle indholdet der skaber værdi for dine kunder efter endt kursus.

1

Tilskuds-
muligheder


VEU på kr. 892,- pr dag.

Når du deltager på et af vores kurser har du mulighed for at få tilskud og dermed reduceres udgifterne til efteruddannelse for din virksomhed. Du kan få VEU-tilskud, befordringstilskud og tilskud til kost og logi.

Læs mere

Dine
muligheder

Spørgsmål?

Ring eller skriv til os:

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk