Hjem Ledelse Videregående ledelse

Videregående ledelse

Videregående ledelse er for dig, der har erfaring med ledelse i teori og praksis. Kurset bygger videre på ledelsesteori og ledelsesværktøjer, som du kan møde på vores kursus, Grundlæggende lederuddannelse
Info om Videregående ledelse
Varighed:12 dage
Pris (AMU):1.946,-
Pris (IKKE AMU):7.580,-
Tilskud: VEU kr. 892 pr. dag.
Læs om
Dine muligheder

Dit udbytte af videregående lederuddannelse

Videregående ledelse dykker ned i det ansvar og de forpligtelser, du har som leder. På kurset får du styrket dine ledelseskompetencer, både når det gælder din egen kommunikation med medarbejderne, medarbejdernes teamsamarbejde, organisationens arbejdsprocesser og arbejdsmiljøet. Kurset er med til at sikre en effektiv, velfungerende arbejdsplads med medarbejdere, der trives.

Du skal vælge kurset, hvis du vil

  • Lære at motivere og involvere medarbejdere
  • Opbygge og lede velfungerende teams
  • Skabe succesfulde projekter
  • Sikre et godt arbejdsmiljø.

Undervisningsform

Kurset består hele tiden af afvekslende undervisningsaktiviteter ligefra teoretisk indlæg, tavleundervisning, opgaver, diskussioner og gruppearbejde. Det sikrer, at du får anvendt teori og værktøjer allerede på kurset. På kurset får du ligeledes rig lejlighed til, at koble dine erfaringer fra din dagligdag sammen med teorier og værktøjer, du lærer på kurset. Dermed får du relevant lærdom og viden med hjem til din arbejdsplads.

Indhold

Kurset er inddelt i seks moduler, hvor du kommer rundt om væsentlige problemstillinger og indhenter redskaber og modeller, du kan bruge i dit daglige arbejde.

De seks moduler er:

  • Anerkendende ledelse
  • Organisationsstruktur og LEAN i administrationen
  • Innovative processer
  • Projektudvikling
  • Teambuilding
  • Arbejdsmiljø.

Forløb

Hele kurset har en varighed af 12 dage. og består af 6 forskellige moduler. Det er også muligt, at tage et eller flere af modulerne særskilt som indgår i hele kurset til videregående ledelse.

Få inspiration til endnu bedre ledelse

Du kender din egen lederrolle ganske godt – Lad dig inspirere af andre dygtige ledere og hør hvad de siger om ledelse, værdier og kultur. Emner du også lærer mere på videregående ledelse.

Lyt med på podcast

1

Tilskuds-
muligheder


VEU kr. 892 pr. dag.

Når du deltager på et af vores kurser har du mulighed for at få tilskud og dermed reduceres udgifterne til efteruddannelse for din virksomhed. Du kan få VEU-tilskud, befordringstilskud og tilskud til kost og logi.

Læs mere