Hjem Om Kursuscentret

Kursuscentret Campus Vejle

Kursuscentret Campus Vejle tilbyder dig personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en bred palet af aktuelle, skræddersyede kvalitetskurser og efteruddannelser. Med et kursus eller en efteruddannelse på Kursuscentret Campus Vejle giver kompetente og engagerede undervisere dig et nyt fagligt niveau.

Vejledning og sparring

Har du brug for sparring og karrierevejledning? Vi har erfarne vejledere, som kender til din situation. Vi hjælper dig med dit valg af kursus og efteruddannelse; fortæller om tilskudsmuligheder, fjernundervisning og meget mere. Ring til os og kom godt videre med dit arbejdsliv. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon:

Mandag til torsdag fra kl. 07.30- 15.00
Fredag fra kl. 07.30-14.00

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk

Voksenuddannelse.dk

Hvilke uddannelser og kurser passer til dig? Der er mange muligheder, og nogle afhænger af din tidligere uddannelse. På www.voksenuddannelse.dk finder du en guide, som hjælper dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse.

Kig i guiden og se dine muligheder her.

Uddannelsesguide

eVejledning

eVejledning giver dig gratis og uvildig hjælp om voksen- og efteruddannelse. eVejledning kan du kontakte dag, aften og weekend. I eVejledningen sidder 30 professionelle vejledere klar til at guide dig videre på din uddannelsesvej. De tager udgangspunkt i din situaiton og hjælper dig videre med dit næste skridt på vejen. 

Du kan kontakte dem via telefon, mail, chat eller Facebook. Vejlederne holder også digitale møder, som du nemt kan deltage i.

Kontakt eVejledning

Åbenhed og kvalitet

Kursuscentret Campus Vejle er som kursus- og efteruddannelsesinstitution underlagt lov om gennemsigtighed og åbenhed i arbejdsmarkedsuddannelserne og på enkeltfag.

Derfor offentliggør vi en række oplysninger og informationer, som du kan bruge til at vurdere kvaliteten af vores kurser og uddannelser.

Læs mere om: