Hjem Om Kursuscentret AMU – det bliver endnu bedre

AMU er godt – nu bliver det meget bedre

Kvalitetsløft til AMU kurser

År 2020 varsler et kærkomment løft af AMU-kurserne. Alle AMU-kurser over hele landet får i 2020 tilknyttet prøver, der kvalificerer deltagernes udbytte af kurserne i endnu højere grad end tidligere.

AMU har altid været et område, hvor vi har forsøgt at kombinere det, at der er højt til loftet med at være fagligt velfunderede. De nye regler kommer til at sikre den sidste del i endnu højere grad.

Du får nu en kvalitetssikring af dine medarbejderes deltagelse på AMU. Du kender således de kompetencer, som dine medarbejdere vender tilbage til organisationen med. Det betyder, at du i endnu højere grad kan hjælpe dem med at omsætte disse til en værdiskabende praksis hjemme i organisationen.

Fra kursusdeltagerens perspektiv

Du får nu en tryghed i, at du tilegner dig de kompetencer, AMU-faget er sat i verden for at give dig. Men vigtigere, får du også et kvalitetsstempel fra undervisningsministeriet, som rækker ud over dit AMU-bevis. Det vil sige, at du med hvert AMU-fag kan være tryg i at erhverve dig de kompetencer, som er beskrevet i fagene.

Og hvad betyder det i praksis?

Her på Kursuscentret Campus Vejle synes vi, at det nye initiativ er fantastisk og giver så meget mere værdi for vores kursister. Naturligvis er der også en praksis forbundet med dette, som med alle nye tiltag. Du vil som kursist ikke opleve de store forskelle på vores AMU-forløb, da vi allerede har et meget højt fagligt niveau og et skarpt fokus på AMU læringsmålene. Vores dygtige undervisere kan altid hjælpe din organisation med at sammensætte de rigtige AMU-fag til din virksomheds behov og medarbejdernes sammensætning.

Venlig hilsen

Ulrich Skytte
Kursuschef

72 16 26 06
us@campusvejle.dk