Hjem Om Kursuscentret Tilmelding

Virksomhed eller i job

Som virksomhed eller ansat tilmelder du dig de fleste af vores kurser via hjemmesiden www.efteruddannelse.dk. Der er direkte link fra vores kursussider og til tilmeldingen. 

Når du tilmelder dig et kursus på efteruddannelse.dk, kan du samtidig søge om VEU-godtgørelse og evt. tilskud til befordring.

Læs om VEU-godtgørelse

Er du jobsøgende

Under din første samtale med Jobcentret får du vejleding om dine 6 ugers ret til kursus eller uddannelse.
 
Du finder som udgangspunkt selv kurset eller uddannelsen og aftaler det nærmere forløb med Kursuscentret.
 
Du skal aftale med jobcenteret, at du deltager i uddannelse i ledighedsforløbet. Det er jobcenteret, der betaler kursusafgiften.
 
Til hvert af vores kursustilbud til jobsøgende er der et pdf skema. Det skal du printe ud og udfylde. Når du har udfyldt skemaet sender du det til din A-kasse.
 
Din a-kasse skal herefter godkende kurset eller uddannelsen, inden du starter. A-kassen kan først godkende din ansøgning om jobrettet uddannelse, når du har fået vejledning af jobcentret.
 
Hvis det forløb, der kan skaffe dig jobmuligheder, overskrider en varighed på 6 uger, kan jobcenteret evt. tilbyde dig den resterende del af forløbet efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. Forhør om mulighederne på dit lokale jobcenter. 

Kontakt os

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kursusindhold eller har brug for hjælp til at bestille et kursus. Du får nemt kontakt til os via telefon eller mail.

72 16 28 30
kurser@campusvejle.dk