Hjem Outplacement

Outplacement

På vej mod dit næste job

Et outplacement forløb hjælper dig med at træffe de valg, der hjælper dig bedst og hurtigst muligt videre mod dit næste job. For det er det, det handler om: At finde et job til dig. Og her får du grundlaget for at komme videre – uanset om du vil skifte branche eller funktion.

Erfaring viser, at du kommer hurtigere videre i dit næste job, når du har fulgt et outplacement forløb.

Outplacement er for medarbejdere og ledere som befinder sig i en opsigelseperiode eller er ledige. Tilbud om outplacementforløb er også rettet mod arbejdsgivere, som ønsker, at give deres opsagte medarbejdere den rette hjælp, til at komme effektivt videre i deres næste karriereskridt.  

Hvad får du?

At blive opsagt, kan være vanskeligt at håndtere alene. Det er en alvorlig situation at befinde sig i – du har måske aldrig prøvet det før – og det kan måske bringe dig i en krisesituation. Du kan få en personlig katalysator og coach, som støtter dig i processen frem mod nye udfordringer, som sikrer, at du hurtigt kommer på rette spor og igen ser dit eget værd i forhold til nye karrieremuligheder.

Vi giver dig karriererådgivning og sparring, så du bliver helt klar over, hvad du vil; hvad du kan, og hvordan du opnår det.

Du får også konkrete redskaber til fx at skrive dit CV og dine ansøgninger. Vi hjælper dig med hvilke kanaler, du kan søge via, og hvordan du bringer dig selv og dine evner bedst i spil.

Ud fra dine behov arbejder vi bl.a. med:

 • Håndtering af reaktionsmønstre i forbindelse med opsigelse
 • Bevidstgørelse af egne personlige og faglige kompetencer
 • Planlægning af din karriere
 • Personlig branding
 • Personprofilanalyse
 • Sparring til CV og ansøgninger
 • Match mellem kompetencer og jobønsker samt jobmuligheder
 • Forberedelse til jobsamtale inkl. personlig præsentation

Outplacement konsulent

Coaching forløbet varetages af Karin Damsgaard, som har en baggrund inden for HR og ledelse. Hun arbejder som selvstændig HR-partner, hvor det at skabe personlig udvikling er en del af forretningsområdet. Endvidere er Karin ICC-certificeret coach siden 2008 og har succes med at bringe mennesker videre fra et sted i livet til et andet.

Du er i centrum

Forløbet tager udgangspunkt i lige netop der hvor du befinder dig og hvor behovet et størst. Der er tale om individuelle forløb med én-til-én sessioner.

Sessionerne afholdes i rolige omgivelser på Kursuscentret Campus Vejle og aftales individuelt  efter behov i det tempo du har behov for.

Varighed og pris

 • 3-5 gange af 1 til 1,5 times varighed
 • Pris pr. time kr. 1.500,- ekskl. moms
 • Pris for personlighedsanalyse kr. 500,- ekskl. moms

Gitte Elster

Key account

Har du spørgsmål?

Skriv til Gitte Elster vores Outplacement konsulent, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Dine oplysninger behandles naturligvis 100% fortroligt.